U opštoj tuči i pucnjavi u baru u Prištini stradao muškarac, 21 osoba povređena, od kojih 14 žena

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Avg.2023, 09:10

U opštoj tuči i pucnjavi u baru u Prištini stradao muškarac, 21 osoba povređena, od kojih 14 žena

Tridesetdevetogodišnji muškarac koji je sinoć povređen u pucnjavi u baru u Prištini je preminuo, saopštio je načelnik odeljenja intenzivne nege u Kliničkom centru u Prištini Šaćir Uka. Policija je saopštila da su četvorica osumnjičenih povređeni vatrenim oružjem, dok je 17 osoba poovređeno razbijenim čašama i flašama, izveštava Tanjug, prenosi RTS.

Šaćir Uka je za Telegrafi rekao da je muškarac nakon hirurške intervencije prebačen na reanimaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << ali da je, i pored intenzivne terapije, jutros preminuo.

Prema rečima Uke, muškarac je imao povrede u predelu stomaka.

Policija je saopštila da su četvorica osumnjičenih povređeni vatrenim oružjem i da su na Kliničkom centru u Prištini, dok je 17 osoba, od kojih su 14 žene, povređeno razbijenim čašama i flašama, prenosi Reporteri.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.