U jeku kampanje laži o osnivanju Vojske Kosova

Izvor: KMnovine.com, 10.Dec.2018, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U jeku kampanje laži o osnivanju ''Vojske Kosova''

Višenamenska vojna vozila stigla su iz SAD na Kosovo i Metohiju, kako šiptarski meidji javljaju "očekuje se da će biti na raspolaganju kosovskim oružanim snagama".


   
Foto: Ilustracija    



 
U jeku kampanje za stvaranje atmosfere straha i ugroženosti srpskog narda na Kosovu i Metohiji, svakodnevno se plasiraju vesti o nekakvoj vojnoj dominaciji šiptarskih eparatista koji za saveznike >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << imaju neke od najvećih vojnih sila.

Šiptarska televizija na srpskom jeziku RTK2, javila je da je ameička vojska dopremila 24 blindirana oklopna vozila "hamvi", podsećajući da je takozvana "vlada" šiptarskih separatista u okupiranoj Prištini ranije potpisala ugovor o kupovini 51 takvog vozila.

RTK2 prenosi da je "ceremonija prijema održana u prostorijama kasarne kosovskih bezbednosnih snaga u Prištini i na njoj su učestvovali visoki lokalni zvaničnici i predstavnici američke ambasade". Ovo direktno ukazuje na činjenicu da se radi o predstavi koja za cilj ima stvaranje tenzija i ništa drugo. Da šiptarski separatisti zaista rade na stvaranju vojske, jednoj takvoj ceremoniji bi prisustvovali najviši njihovi predstavnici a ne "lokalni zvaničnici" čiji značaj šiptarski mediji pokušavaju da podignu dodajući im epitot "visoki". Prosto, lokalni zvaničnici su lokalni zvaničnici, i osim ako ne igraju košarku njihova visina, ili "visina", su potpuno beznačajne.

Ipak, evidentno je da se na relaciji Vašington, koji kao najveći svetski ubica i zlikovačka državna oganizacija, stoji javno iza separatista na KiM, i Šiptara u Prištini, središtu okupirane srpske pokrajine, događaju izvesne stvari. I pored svega sa sigurnošću se može reći da je sve to samo deo zakulisnih radnji za stvaranje tenzija kako bi se na srpsku javnost izvršio pritisak da prihvati izdaju koju je režim u Beogradu već dogovorio ali nema osnova da je sprovede a i velika je bojazan da bi to moglo da izazove nepredviđenu rekaciju i da time sve upropasti.

Svako ko sa šiptarskim teroristima, zločincima i švercerima sa Kosova i Metohije pregovara kao sa državnim predstvanicima, duboko je zaglibio u kriminal i svoju glavu sam stavio na giljoinu, da li je to politička ili baš ona izumljena u Francuskoj, razlika je koja mnogima zadaje glavobolje.



KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.