Izvor: JUGpress.com, 22.Jul.2020, 16:58

U Vranju na koronu pozitivne tri osobe, hospitalizovano 188 pacijenata, jedna osoba preminula

VRANJE

Od 114 uzoraka koji su sa teritorije Pčinjskog okruga poslati na analizu kod šest osoba je utvrđeno prisustvo virusa Covid 19.

Prvi put posle dužeg vremena u Vranju su zabeležena samo tri pozitivna slučaja. U Bujanovcu, Surdulici i Vladičinom Hanu po jedno lice je zaraženo.

U vranjskoj Kovid ambulanti, u utorak, obavljeno je 312 pregleda. Od tog broja bilo je 127 prvih pregleda i 185 >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kontrolnih. Kod 144 lica uzorkovana je krv za laboratorijsku analizu i sačinjeno je 207 RTG snimaka pluća.

Tokom jučerašnjeg dana, urađeno je 114 brzih i 38 PCR testova. Zaključno sa prethodnim danom u četiri kovid bolnice u Vranju od koronavirusa se leči 188 pacijenata.

Na kućno lečenje otpušteno je 12 pacijenata i nalaze se u izolaciji. Tri  pacijenta su transportovana u Klinički centar Niš. Jedna osoba je preminula.

U kovid bolnicama u Vranju ima 27 slobodnih mesta.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.