Izvor: JUGpress.com, 13.Maj.2020, 12:20

U Vranju korona ne popušta, još 11 osoba zaraženo

VRANJE

Od  kovid infekcije u Vranju je obolelo još 11 osoba. To su najnoviji rezultati testiranja 103 osobe.

Epidemiolog doktor Slađan Stanković iz Zavoda za javno zdravlje u Vranju izjavio je medijima da je jedan broj zaraženih iz porodica u kojima već ima obolelih.

Analize su pokazale i da je po drugi put na korona virus pozitivno šestoro pacijenata koji su na lečenju u Kovid bolnicama >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Vranju.

U Vranju je od proglašenja epidemije registrovano ukupno 105 zaraženih.

U ostalim opštinama Pčinjskog okruga broj obolelih od korona virusa se ne povećava. U Surdulici je obolelo 45, Vladičinom Hanu 24, Bujanovcu 5, Preševu 3, Trgovištu 2 i u Bosiligradu jedna osoba.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TESTIRANE 103 OSOBE: U Vranju 11 novoobolelih, u Pčinjskom okrugu epidemija miruje

Izvor: Kurir, 13.Maj.2020

U Vranju još 11 lica inficirano koronavirusom, pokazuju najnoviji rezultati testiranja 103 osobe.

Nastavak na Kurir...

POGORŠANA epidemiološka situacija u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 14.Maj.2020, 11:10

Epidemiološka situacija u Vranju je iz stabilne prešla u nesigurnu, saopštili su stručnjaci Zavoda za javno zdravlje Vranje. U gradu su registrovane nove zaraze u dva ovdašnja preduzeća, kao i u porodicama, izjavio jedr dr Slađan Stanković iz vranjskog Zavoda za javno zdravlje.   Jedna...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.