Izvor: JUGpress.com, 08.Avg.2020, 11:57

U Vranju jedna osoba preminula od kovida 19

VRANJE

Od posledica zaražavanja koronavirusom u Vranju je preminula jedna osoba, objavio je, u subotu, Gradski sajt.

Prema najnovijim podacima, ukupan broj pacijenata koji se od koronavirusa leči u kovid bolnicama Zdravstvenog centra u Vranju je 85. Među njima je 31 lice pozitivno na vurus.

Na kućno lečenje otpušteno je 14 pacijenata, a jedan pacijent transportovan je u Klinički centar Niš. Među hospitalizovanima nema dece.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Trenutan broj slobodnih bolesničkih mesta je 130.

U Kovid ambulanti ATD u Vranju, u petak, je obavljeno 189 pregleda, od kojih je kontrolnih bilo 145. U 44 slučaja bila su prva javljanja lekaru.

Kod 86 lica uzorkovana je krv i sačinjena 94 rendgenska snimka pluća.

U ATD ambulanti urađeno je 48 brzih i 55 PCR testova.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Značajno smanjen broj pregleda u ATD

Izvor: OkRadio.rs, 09.Avg.2020, 11:45

Prema jutrošnjim podacima, do 07.00 sati, ukupan broj pacijenata koji se od koronavirusa leče u ZC u Vranju je 83, od čega kovid pozitivnih 31. Među hospitalizovanima nema dece. Trenutan broj slobodnih mesta je 132. Na kućno lečenje otpušteno je 10 pacijenata.   Tokom jučerašnjeg dana,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.