Izvor: JUGpress.com, 01.Maj.2021, 21:03

U Vranju i Pčinjskom okrugu smanjuje se broj novoobolelih od korone

VRANJE

Gradski štab za vanredne situacije u Vranju je saopštio da je, u petak, testirano 168 građana u Pčinjskom okrugu. Rezultati analiza uzoraka su pokazali da je 37 pozitivnih na korona virus.

U Vranju je registrovano 10 novih slučajeva zaraze. Prema prethodnom preseku to je za devet manje.

Zorica Jović zamenica gradonačelnika izjavila je medijima da je u svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji Grada, kao i svim vrtićima Predškolske >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ustanove „Naše dete“ epidemiološka situacija stabilna i pod kontrolom. Ima sporadičnih slučajeva zaražavanja ali je stanje daleko bolje nego pre mesec dana, kada je zbog povećanog broja obolelih obustavljen rad u školama.

Što se tiče broja zaraženih u opštinama Pčinjskog okruga, situacija se i tu stabilizuje.

Prema poslednjim podacima u Bujanovcu je otkriveno devet novih slučajeva infekcije, Vladičinom Hanu sedam, Surdulici šest, Preševu četiri i Bosilegradu je zaraženo jedno lice.

U Trgovištu nije bilo novih slučajeva infekcije.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje,   Coronavirus

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.