U Svrljigu počinje Božićni festival

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Svrljigu počinje Božićni festival

Godišnjim koncertom KUD-a Svrljig u bioskopskoj sali večeras od 18 sati počinje tradicionalni Božićni festival koji će u Svrljigu trajati do 10. januara. I ove godine je manifestacija humanitarnog karaktera, a obeležiće je aukcije, književne večeri, radionice i koncerti.

Nakon koncerta KUD-a Svrljig, već sutradan, 26. decembra, najpre od 10:45 će u vrtiću Poletarac biti dodeljene nagrade mališanima za najbolje radove, zatim će od 14 sati u kafeu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Incognito biti otvorena izložba, a potom i humanitarna aukcija radova sa foto-kolonije Terra Incognita, dok se od 18 sati u salonu Biblioteke "Gordana Todorović" održava književno veče.

Do 29. decembra će se održati i dečja predstava, zatim Škola tradicije, druženje sa Deda Mrazom i kićenje jelke, DJ i karaoke veče, maskenbal i kreativna radionica, a potom će uslediti pauza do 4. januara, kada se festival nastavlja izložbom slika, koncertima, igrama bez granica, Božićnom školom tradicije i završava se koncertom KUD-a Beloinje u biskopskoj sali.

Organizatori ovogodišnjeg Božićnog festivala su Kancelarija za mlade i Centar za turizam, kulturu i sport, a pokrovitelj je Opština Svrljig

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Izložba fotografija posvećena Bačkom Monoštoru

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Dec.2018

Izložba fotografija posvećena Bačkom Monoštoru, biseru Specijalnog rezervata prirode “Gornjem Podunavlju”, koji je od juna 2017. godine zaštićen i od UNESKO-a, biće otvorena u Arhivu Vojvodine 26. decembra u 19. časova, u ulici Žarka Vasiljevića 2a, u Novom Sadu.. .  . Izložba je rezultat...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.