Izložba fotografija posvećena Bačkom Monoštoru

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Dec.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba fotografija posvećena Bačkom Monoštoru

Izložba fotografija posvećena Bačkom Monoštoru, biseru Specijalnog rezervata prirode “Gornjem Podunavlju”, koji je od juna 2017. godine zaštićen i od UNESKO-a, biće otvorena u Arhivu Vojvodine 26. decembra u 19. časova, u ulici Žarka Vasiljevića 2a, u Novom Sadu.

 
Izložba je rezultat rada 14 renomiranih fotografa Foto kluba “Rada Krstić” iz Sombora i Foto asocijacije Vojvodine iz Novog Sada koji su tokom jeseni boravili na Drugom foto safariju u Bačkom Monoštoru. Zainteresovani će na izložbi imati priliku da vide radove: Darka Dozeta, Dušana Kozoderovića, Gorana Baraća, Gorana Mulića, Ištvana Viraga, Jaroslava Papa, Jovana Đikića, Lidije Andrejev, Nenada Mihajlovića, Petra Zamboa, Radivoja...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.