U Srbiji još 109 osoba pozitivno na koronu, u KC Niš jedna osoba preminula

Izvor: JužneVesti.com, 23.Avg.2020, 16:39

U Srbiji još 109 osoba pozitivno na koronu, u KC Niš jedna osoba preminula

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja u poslednja 24 sata testirano je 6.939 građana Srbije, a na virus korona pozitivno je 109. Preminule su još 3 osobe, od toga jedna u Kliničkom centru Niš. Na lečenju u KC Niš je 99 pacijenata, u Leskovcu je 18 pacijenata, a u Vranju 30.

U Srbiji je ukupno 46 osoba na respiratorima, od kojih je 4 u Nišu.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << potvrđenih pacijenata, 4 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju - kažu u Kliničkom centru.

U kovid objektima Kliničkog centra Niš hospitalizovano je ukupno 99 pacijenata, kod 40 njih je potvrđena korona, a među hospitalizovanim pacijentima nema dece zaražene koronom.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara, u KC Niš, preminuo je jedan pacijent, kod kojeg je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19 - kažu u KC Niš.

U Leskovcu je na lečenju 18 pacijenata.

Od ukupnog broja hospitalizovanih 9 je na kiseoniku. U poslednja 24 sata nismo imali novih prijema, niti smrtnih slučajeva i upućivanja za Klinički centar Niš. Dva pacijenta otpuštena su sa lečenja - kažu u Opštoj bolnici Leskovac.

U kovid bolnicama u Vranju hospitalizovano je 30 pacijenata, a kod 15 je potvrđeno prisustvo virusa korona, a u Surdulici se od kovida leči 19 pacijenata.

U Srbiji je ukupno hospitalizovan 931 pacijent, a kako saopštavaju z Ministarstva zdravlja, od početka epidemije ukupno je testirano 869.668 građana, a registrovano je 30.657 slučaja zaražavanja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od 113 testiranih u Jablaničkom okrugu nijedan pozitivan na koronu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Avg.2020, 11:20

U poslednja 24 sata u leskovački Zavod za javno zdravlje stiglo je 113 rezultata za testirane iz Jablaničkog okruga, a kako kažu u ovoj ustanovi, nijedan nije pozitivan na virus korona...Za Leskovac je stiglo 99 rezultata, dok je za Vlasotince, Lebane, Bojnik, Medveđu i Crnu Travu stiglo 14 i svi...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.