U Radniku nekoliko igrača rovito, ali se nadaju nastavku pobedničkog niza

Izvor: JužneVesti.com, 26.Okt.2020, 09:46

U Radniku nekoliko igrača "rovito", ali se nadaju nastavku pobedničkog niza

Nakon velikog preokreta u šesnaestini finala Kupa i plasmana u osminu finala, iako su gubili sa 3:0, fudbaleri surduličkog Radnika se vraćaju obavezama u Superligi, pošto u okviru 12. kola u ponedeljak, 26. oktobra, gostuju Metalcu u Gornjem Milanovcu. Veći broj igrača je "rovit", među njima i najbolji strelac Milan Makarić, ali trener Slavoljub Đorđević se nada da će se svi oporaviti i biti spremni.

Radnik je vezao tri pobede u ligi, uz još jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << - u Kupu i nalazi se na 13. poziciji Superlige. I Metalac je u sredu obezbedio plasman u osminu finala Kupa, a pre toga je u ligi vezao četiri meča bez poraza, s tim da su dva bila remi. Zahvaljujući konstantnosti u rezultatima, ima tri boda više od kluba iz Surdulice i nalazi se na 11. poziciji.

Metalac predvodi Lazetić, odličan trener. Oni su ekipa koja je, po meni, jedno od najvećih iznenađenja u prvenstvu. Ekipa koja zna šta želi. Igraju kod kuće, tako da će sigurno sve uraditi da nas pobede. Mi smo u jako dobroj formi, igramo jako dobro, služe nas rezultati, bez obzira na stanje koje imamo što se tiče igrača siguran sam da će većina njih biti spremna, da ćemo odigrati odličnu utakmicu i, nadam se, pobedimo - rekao je Đorđević.

Sem Makarića, koji ne samo da je najbolji strelac Radnika, već je i jedan od najboljih u čitavoj Superligi, među onima koji su prehlađeni ili povređeni su Jevgeni Pavlov, Zoran Danoski, Dušan Brković i Sead Islamović.

Sigurno da postoji velika doza umora, jer kada igrate utakmicu kakvu smo mi odigrali u Kupu, kakva se igra možda jednom u životu, sigurno da postoji emotivno i fizičko pražnjenje. Neke sam odmarao, neki su igrali tamo manje, tako da imamo dovoljno vremena da ih odmorimo, pripremimo - kaže trener.

Početak utakmice zakazan je za 17 sati, a publika će moći da je prati kroz multiprenos na televiziji Arena sport 1.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.