U Kuršumliji završeno rukometno igralište prilagođeno osobama sa invaliditetom

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Okt.2023, 12:16

U Kuršumliji završeno rukometno igralište prilagođeno osobama sa invaliditetom

Predhodne nedelje izvršena je primopredaja završenog rukometnog igrališta prilagođenog osobama sa invaliditetom.

Primopredaji su prisustvovali predsednik Opštine Kuršumlija – Vojimir Čarapić sa saradnicima iz lokalne samouprave, predstavnici Ustanove za sport Sportski centar „Kuršumlija“, predstavnica Ministarstva sporta Marija Kuzeljević i predstavnici izvođača, kao i stručnog nadzora.

Podsećamo da je Republika Srbija – Ministarstvo sporta, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << doprinelo u značajnoj meri realizaciji ovog projekta obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje u iznosu od pet miliona dinara. Opština Kuršumlija je obezbedila tri miliona dinara za izvođenje ovog projekta.

U prethodnom periodu na ovom terenu su izgrađene tribine, postavljeni reflektori i ograda, a sada je dodata nova zaštitna metalna ograda, izgrađen parking i prilazi za osobe sa invaliditetom od armiranog betona, a na samom terenu naneta troslojna elastična podloga u bordo crvenoj boji, što je veoma bitno, jer umanjuje mogućnost povrede korisnika.

Ovim je Sportski centar dobio na korišćenje vrhunski sportski objekat, a naši sugrađani, počev od najmlađih do najstarijih, još jedno mesto za bavljenje sportom i rekreacijom.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.