Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Okt.2021, 18:48

U KC Niš 15 pacijenata priključeno na aparate za veštačku ventilaciju

U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (infektivna klinika, dečije Covid infektivno odeljenje i GAK) ukupno je hospitalizovan 64 pacijent, od kojih je 62 pacijenata Covid-19 pozitivno, međi njima i šestoro dece. U poslednja 24 sata u Srbiji su preminula 53 pacijenta, koronavirusom zaraženo još 6.930 osoba

U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 108 pacijenata. Kod 105 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << potvrđenih pacijenata, 15 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 365 pacijenata. Kod 353 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 15 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U Covid bolnici u ZC Leskovac, ukupno je hospitalizovano 213 pacijenata. Kod 199 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U Covid bolnici u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 114 pacijenta. Kod 114 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.