Tukao i pokušao da siluje osmogodišnje dete

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Feb.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tukao i pokušao da siluje osmogodišnje dete

Heroj S. H. (9) iz sela Turekovac upao je u kuću Š. S. (23) i udario ga letvom dok je nag ležao pored B. A. (8) i iživljavao se nad njom.

U Leskovcu je privedena osoba koja se sumnjiči da je tukla i pokušala da siluje osmogodišnje dete.

Policija je, kako Južna Srbija Info saznaje, jutros privela osumnjičenog.

Policijska uprava u Leskovcu još se nije zvanično oglasila ovim povodom.

Š. S. (23) iz sela Turekovac kod Leskovca uhapšen >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << je pod sumnjom da je pokušao da siluje osmogodišnjakinju B. A., koju je prethodno brutalno pretukao.

Manijak nije uspeo u svojoj nameri jer ga je osujetio devetogodišnji komšija S. H., koji je čuo zapomaganje žrtve i pritekao joj u pomoć, piše "Kurir".

Silovatelju je određen pritvor do 30 dana.

Zločin se dogodio u nedelju oko 17 časova, nakon što je S. S. u svoju kuću namamio B. A., učenicu drugog razreda osnovne škole.

- Svukao ju je golu i rekao da voli da je gleda i miluje po telu. Nekoliko puta ju je poljubio po ramenu i vratu. Onda se skinuo. Skočio je na nju i pokušao da je siluje. Ona je vikala "Nemoj! Nemoj!" i gurala ga od sebe, pa je krenuo da je udara. Počela je da plače i doziva u pomoć - kažu za "Kurir" članovi porodice nesrećne devojčice.

Srećom, vrisak devojčice čuo je dečak S. H. koji se u tom trenutku igrao u blizini manijakove kuće.

- Svom silinom sam razbio vrata, a kada sam ušao, zatekao sam strašan prizor. B. A. je ležala gola na krevetu, a on je bio iznad nje. Ona se branila, gurala ga, udarala rukama i nogama... Letvom sam ga udario s leđa toliko jako da je odleteo preko kreveta. Onda sam izašao i počeo da dozivam u pomoć. Brzo su stigle komšije i savladale ga - ispričao je devetogodišnji junak S. H.

Roditelji zlostavljane devojčice su užasnuti i plaše se da će Š. S. ponovo pokušati da siluje B. A. kada bude izašao iz pritvora.

- On ju je i ranije više puta pozivao da ode do njega. Sad je uspeo da je na prevaru odvede u kuću i iživljava se nad njom. Lekari su je pregledali i kažu da nije došlo do kontakta. Hvala bogu... Dete je prestrašeno i u bolnici je. Brinemo kako će se posle ovoga ponašati. Sve njene stvari dali smo istražnim organima", kažu zabrinuti roditelji, i ističu da će tražiti da se siledžija najstrože kzni.

Meštani Turakovca šokirani su nemilim događajem. Svi osuđuju ono što je Š. S. uradio, a pojedini krive i njegove staratelje.

- Nisu imali nikakvu kontrolu nad njim. Stalno smo upozoravali na njegovo ponašanje, ali to njegovi nisu shvatali ozbiljno, i eto šta je uradio - kaže meštatin Turakovca.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.