Tribina opozicionih poslanika u petak u Leskovcu, prostor za održavanje otkazan im u poslednji čas

Izvor: JužneVesti.com, 30.Mar.2023, 12:11

Tribina opozicionih poslanika u petak u Leskovcu, prostor za održavanje otkazan im u poslednji čas

Iako je već sve bilo dogovoreno da tribina opozicionih narodnih poslanika ”Da li se Leskovac vidi iz Beograda” bude održana u petak, 31. marta, od 19 sati u Centru za stručno usavršavanje, iz te ustanove otkazali su prostor, zbog čega su organizatori debatu morali da presele u jednu od leskovačkih kafana.

Na tribini će govoriti Zoran Lutovac, Nebojša Zelenović, Robert Kozma i Zdravko Ponoš, a iz Jugpresa, koji je organizator, ističu da je direktorka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Centra za stručno usavršavanje Anđela Kostić Minić sinoć mejlom, van radnog vremena, otkazala događaj, a vrata su im bila zatvorena i u sali Skupštine Grada i Kulturnog centra. Narodni poslanici govori pričaju o decemtralizaciji ;foto: Jugpres

Direktorka ne zna da li bi poslanici, dakle predstavnici građana koji su i njoj poslodavci jer platu prima od para građana, govorili stranački ili ne. Inače je, u najmanju ruku, licemerno, da se direktorka, koja je postavljena isključivo stranački na tu poziciju, poziva na član zakona koji zabranjuje “stranačko organizovanje i delovanje i korišćenje prostora ustanove u te svrhe”. Naravno, jasno je da je direktorku “neko”, a svi znaju ko isključivo i jedino to može da naredi u Leskovcu, pozvao i naredio da otkaže zakup prostora - kažu organizatori.

Zbog toga će priču o decentralizaciji morati da održe u kafani ”Čaršija”, uz poziv građanima da dođu i aktivno se uključe u debatu.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Otkazan prostor za tribinu opoziciji u Leskovcu

Izvor: Danas, 30.Mar.2023

Direktorka Centra za stručno usavršavanje u Leskovcu Anđela Kostić Minić otkazala je sinoć prostor u ovom gradu gde je trebalo da bude održana tribina opozicionih predstavnika.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.