Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2023, 14:04

JUGpress organizuje tribinu sa poslanicima: Da li se Leskovac (Srbija) vidi iz Beograda ?

LESKOVAC-BEOGRAD

Regionalna informativna agencija JUGpress organizuje tribinu sa šefovima poslaničkih grupa, poslanicima i šefom jednog pokreta (buduće stranke) na temu : Da li se Leskovac vidi iz Beograda?

Ime mesta može da se zameni i u : Da li se Srbija vidi iz Beograda?

Tribina je u petak, 31. marta u Centru za stručno usavršavanje u obrazovanju , počinje u 19 sati a biće uživo emitovana na jutjub kanalu JUGpressa.

Ulaz na tribinu je slobodan.

Moderator Ivan Spirić

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U Leskovcu tribina narodnih poslanika ne može u gradskim prostorima , u Kragujevcu održana u sali Skupštine grada

Izvor: JUGpress.com, 29.Mar.2023

ana..LESKOVAC..Direktorka Centra za stručno usavršavanje u Leskovcu Anđela Kostić Minić otkazala je večeras prostor, za koji smo danas dobili potvrdu da je dogovoreno iznajmljivanje, za tribinu narodnih poslanika u petak , 31. marta 2023. godine...Direktorka je mejl poslala večerac u 19 sati i...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.