Toma Trifunović podneo ostavku zbog zabranjivanja predstave u Aleksincu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Nov.2018, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toma Trifunović podneo ostavku zbog zabranjivanja predstave u Aleksincu

Dugogodišnji umetnički direktor aleksinačkog festivala Toma Trifunović nije ostao nem na zabranu da njegov sin Segej Trifunović igra na Festivalu prvoizvedenih predstava i podneo je ostavku. Ističe da je pravi razlog skidanja predstave sa repertoara to što je njegovom sinu zabranjeno da igra, jer “vređa rukovodstvo Srpske napredne stranke”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toma Trifunović podneo ostavku zbog političke zabrane predstave u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 23.Nov.2018

Dugogodišnji umetnički direktor aleksinačkog festivala Toma Trifunović nije ostao nem na zabranu da njegov sin Segej Trifunović igra na Festivalu prvoizvedenih predstava i podneo je ostavku...Trifunović ističe da je pravi razlog skidanja predstave sa repertoara to što je njegovom sinu zabranjeno...

Nastavak na Aleksinac.net...

Toma Trifunović podneo ostavku zbog zabranjivanja Sergejeve predstave u Aleksincu

Izvor: Blic, 23.Nov.2018

Dugogodišnji umetnički direktor aleksinačkog pozorišnog festivala, Toma Trifunović, nije ostao nem na zabranu da njegov sin Segej igra na Festivalu prvoizvedenih predstava i podneo je ostavku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.