Tači u Ženevi sa predstavnicima udruženja “Medveđa” o pripajanju Preševske doline

Izvor: JUGpress.com, 02.Okt.2018, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači u Ženevi sa predstavnicima udruženja “Medveđa” o pripajanju Preševske doline

PRIŠTINA

(FoNet)

Predsednik Kosova Hašim Tači sastao se danas u Ženevi sa predstavnicima udruženja „Medveđa“, kao i sa predstavnicima ostalih udruženja iz Preševske doline i potvrdio podršku njihovom zahtevu da se Preševo, Bujanovac i Medveđa ujedine sa Kosovom, prenosi RTK.

„U Ženevi sam se sastao sa predstavnicima Udruženja ‘Medveđa’ kao i sa predstavnicima ostalih udruženja iz Preševske doline, koji su pozdravili spremnost Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << da poštuje volju albanaca Preševske doline, izraženu na referendumu 1992. godine“, napisao je Tači na Fejsbuku.

Tači je dodao da im je potvrdio da podržava njihov zahtev da se Preševo, Bujanovac i Medveđa ujedine sa Kosovom.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.