Smena u vrhu GO Niška Banja – socijalisti ostali bez zamenika predsednika

Izvor: juGmedia, 29.Apr.2015, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smena u vrhu GO Niška Banja – socijalisti ostali bez zamenika predsednika

NIŠ – Skupština gradske opštine Niška Banja razrešila je danas dr Predraga Stojanovića sa funkcije zamenika predsednika Skupštine i na njegovo mesto imenovala ekonomistu Miloša Milenković.

Novoizabrani zamenik predsednika banjske skupštine je po zanimanju ekonomista i zaposlen je u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Za odbornika Skupštine opštine Niška Banja, Milenković je izabran kao član Ujedinjenih regiona Srbije, a za zamenika predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Skupštine imenovan je na predlog Narodnog pokreta Srbije koji sada ima većinu u banjskoj Skupštini.

Osim dr Predraga Stojanovića, Skupština opštine Niška Banja razrešila je danas i predsednike i članove jednog broja opštinskih komisija.

Svi razrešeni, uključujući i dr Stojanovića su članovi Socijalističke partije Srbije.

Šta su razlozi za razrešenje socijalista u opštini Niška Banja za sada je nepoznanice pošto odgovor na ovo pitanje nije želeo da da ni predsednik Skupštine opštine Niška Banja mr Saša Jovanović, kao ni dr Predrag Stojanović.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.