Sjajna Anđela Dinić na Kadetskom festivalu šaha u Novom Sadu

Izvor: JUGpress.com, 06.Apr.2018, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna Anđela Dinić na Kadetskom festivalu šaha u Novom Sadu

VLASOTINCE

Na Kadetskom festivalu Šahovskog saveza Srbije koji je u toku a održava se  od 2. do 8.aprila u Novom Sadu, učestvuju kadeti ŠK Vlasotinca, Anđela Dinić u konkurenciji devojčica do 14 godina i Mihailo Momčilović u kategoriji dečaka do 12 godina.

Ove godine je konkurencija izuzetno jaka u obe kategorije ali početak turnira obećava dobar plasman i oba naša kadeta su u vrhu tabele.

” Obično se ovaj izveštaj piše po završetku prvenstva ali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << jedan izuzetan događaj zahteva da se istakne, a to je osvojeno prvo mesto u rešavanju šahovskih problema  za Anđelu Dinić u kategoriji devojčica do 14 godina. Ovim je Anđela upotpunila svoju trufejnu sobu  i ostvarila još jedan vredan republički uspeh”, rekao je za JUGpress Slobodan Rakić, predsednik vlasotinačkog šahovskog kluba.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.