Šiptarsko  junaštvo - četvorica sa motkama na jednog Srbina, udarili njegovu majku (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 27.Apr.2021, 15:35

Šiptarsko '' junaštvo'' - četvorica sa motkama na jednog Srbina, udarili njegovu majku (VIDEO)

U Gojbulji, opština Vučitrn, napadnut je Lazar Đorđević, Srbin koji je obrađivao njivu a sa kojim su tu bila njegova deca i žena. Napala su ga četvorica Šiptara naoružani motkama.




"Oko 13 časova nalazio sam se sa majkom, ćerkom od 9 godina i sinom od 6 godina u svojoj bašti. Dok smo obrađivali baštu, sejali pasulj, četvorica Albanaca iz porodice Ademi napali su nas motkama uz psovke 'majku ti četničku'. Da zaštitim decu trčali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << prema crkvi, jedan me je gađao motkom dok me je drugi udario. Brzo su pritekle u pomoć komišije koje su se nalazile u blizini", rekao je za TV Most Lazar Đorđević iz Gojbulje.

"Majku su mi oborili na zemlju, dok sam ja štitio decu, ona je povređena i prebačena je u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici", kaže Đorđević.

Važno je napomenuti nekoliko stvari a koje se odnose na video - prilog TV Most iz Zvečana i njenoj političkoj pozadini s obzirom da se radi o televiziji koja je u potpunosti režimska. 

Ovakve video priloge nećete videti o drugim napadima jer režim kalkuliše šta je politički isplativo a šta nije. Lazar je imao tu "sreću" da su Šiptari dan - dva ranije izneli teške optužbe na račun direkora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petra Petkovića. Upravo ljudi iz ove Kancelarije, kao i iz "Srpske liste", stranke koju je osnovao Aleksandar Vučić 2013. godine kako bi pružila legitimitet šiptarskim separatistima, nalaze se u brdu TV Most, dakle apsolutno kontrolišu sve što ide u program. Ovaj događaj pogodovao je da sada pokažu kako su Šiptari primitivni i puni mržnje prema Srbima. Da li je uopšte potrebno bilo kome u Srbiji dokazivati tako nešto posle svih ovih godina?






Kancelarija za KiM, kao i pomenuta "Srpska lista", izdale su saopšenja kojima ovo osuđuju. Ali ne pominju da su prvi, to jest Vlada Srbije na čijem je čelu Aleksandar Vučić, ukinuli sve svrspke institucije i predali ih šiptarskim separatistima pa je Srbima ukinuta svaka zaštita a Šiptarima dat dodatni podstrek da napadaju Srbe jer znaju da ih niko ne štiti.

Što se pomenute "Srpske liste" tiče, separatističke stranke za koju zvanična vlast u Beogradu kaže da jedina ima podršku Beograda, pokazuje iz dana u dan da ona nema apsolutno nikakvu moć ni instrument da zaštiti Srbe već su jalova saopštenja jedino što oni mogu da urade. A koga je ikada uplašilo ili sprečilo u zločinu saopštenje nekoga ko nema drugu moć? Nikada nikog.U skladu sa njihovom licemernom i izdajničkom politikom, ponašaju se i režimski mediji. Tako je upravo TV Most, čiji video-prilog prenosimo zbog čega i ukazujemo na izvesnu zloupotrebu nesreće srpskog naroda, ovaj brutalni napad grupe Šiptara nacionalista, nazvali tek - "incidentom"! Bez obzira na to što je Lazara, ili njegovu decu, napad mogao i života da košta.

POGLEDAJTE VIDEO:



* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Gojbulja: Šiptar pred ženom i decom napao Srbina dok je obrađivao njivu - KM NovineAlbanac iz porodice Ademi napao je Lazara Đorđevića u selu Gojbulja, u opštini Vučitrn, jer je Srbin koji ne želi da napusti svoje imanje i da ode odatle. Lazar je sa suprugom i dvoje male dece, koja još nisu ni pošla u školu, obrađivao njivu kada ga je fizički napa lokalni Albanac.


PROČITAJTE JOŠ:   
Plaše nas bombama i teraju pljačkama (VIDEO) - KM NovineU podnožju Kopaonika, srećom, prošle nedelje ništa nije eksplodiralo. A moglo je da zavije srpsko selo Gojbulja u crno. Nekoliko dana nakon što je na prodavnicu u tom kosovskom mestašcu nepoznati napadač bacio granatu, kosovska policija u Vučitrnu među žrtvama traži krivca.


PROČITAJTE JOŠ:   
NP ''Otadžbina'': Policijom koju je integrisao, Vučić brani ustavni poredak tzv ''republike Kosovo'' - KM NovineNP ''Otaadžbina'': Policijom koju je integrisao, Vučić brani ustavni poredak tzv ''republike Kosovo'' #Kosovo #Metohija #Srbija #Vučić #Izdaja #Srbi #Otadžbina Zajednička akcija Kosovske policijske službe sa severa Kosova i Metohije i poreskih inspekcija separatističkih institucija iz Prištine, dovela je do zatvaranja apoteka na severu južne srpske pokrajine.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.