Izvor: JUGpress.com, 26.Feb.2021, 17:58

SSP : Jeleni Spiric pretili prebijanjem u Leskovcu, tuzilastvo da reaguje

LESKOVAC

Brutalne fizičke pretnje prebijanjem koje je od pripadnika vlasti sinoć dobila naša koleginica i predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Leskovcu Jelena Spirić, zahtevaju hitnu reakciju tužilaštva i momentalno privođenje lokalnog kabadahije Miloša Stojanovića zvanog Gusla, dok ne bude prekasno, saopsteno je iz te stranke .

,, On je na javnom mestu, u kafeu “Marfi pab”, pred svedocima >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i neskrivajući svoje namere, Spirićevoj pretio fizičkim obračunom, jer je otkrivala afere lokalne vlasti čiji je Gusla deo unutar Turističke organizacije grada, ali i spolja na ulici, kroz nameštene poslove obezbeđenja za koje se izvlači novac i budžeta građana Leskovca. Gusla je, međutim, već poznat policiji i osuđivan, a prebijanje ljudi za svoje nalogodavce iz vlasti mu odavno nije strano.

U Leskovcu svi dobro znaju ko je Jelena Spirić, dosledni, istrajni borac za oslobođenje Leskovca od ovakvih kriminalaca i njihovih nalogodavaca, ali u Leskovcu isto tako svi dobro znaju da ovakvim batinašima ništa nije granica, pa ni maltretiranje i pretnje ženi.

Stoga Stranka slobode i pravde zahteva hitnu reakciju tužilaštva po prijavi koju je naša koleginica podnela policiji i privođenje ovog batinaša. U suprotnom, svako nereagovanje značiće direktno saučesništvo policije i tužilaštva u zataškavanju ovog dela, ali i svesno ostavljanje Jelene Spirić i drugih slobodoumnih građana na milost i nemilost batinaša, navodi se u saopstenju

Stranke slobode i pravde koje prenosimo integralno.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

SSP: Brutalne fizičke pretnje prebijanjem predsednici Gradskog odbora u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Feb.2021

Da je predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Leskovcu Jelena Spirić sinoć u jednom kafiću doživela, kako navode, brutalne fizičke pretnje prebijanjem, saopštili su iz stranke, a tvrde da joj je pretio jedan od lokalnih funkcionera stranke na vlasti...Kažu da je Spirićevoj pred...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.