Rusi u Vranju najavili zapošljavanje 1000 radnika

Izvor: juGmedia, 03.Maj.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi u Vranju najavili zapošljavanje 1000 radnika

U Vranju je potpisan ugovor o grinfild investiciji kompanije za proizvodnju nameštaja „Mnogo Mebeli“ iz Rusije za proizvodnju tapaciranog nameštaja, u kome se nagoveštava prijem 350 radnika.

Ugovor o realizacije investicije potpisan je u kompaniji „Jumko“ i njime je predviđen zakup 8.000 metara kvadratnih poslovnog prostora kroz adaptaciju nekadašnjih pogona Top Sofe i Trikotaže.

Kako je istaknuto u razgovoru sa  gradonačelnikom Vranja Slobodanom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Milenkovićem, u prvoj fazi, ruski investitor će uposliti 350 radnika, dok će u drugoj fazi, krajem 2018. godine, biti izgrađen novi objekat od 30.000 mnetara kvadratnih u Slobodnoj zoni u Bunuševcu, gde će posao naći 1.000 novih radnika.

Prema rečima suvlasnika ove kompanije Andrejem Hodaševičem i Aleksandrom Komarovim, direktorom novoosnovanog preduzeća „Spilit“ Vranje, adaptacija nekadašnjih pogona Top Sofe i Trikotaže biće završena posle praznika, a prve garniture tržištu će biti isporučene krajem maja, odnosno početkom juna.

M.Zdravković
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.