Rekreativni bazen u Čairu skoro završen

Izvor: juGmedia, 21.Apr.2016, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekreativni bazen u Čairu skoro završen

NIŠ – Radovi na rekreativnom bazenu u sportskom centru „Čair“ ulaze u završnu fazu i ovaj bazen trebalo bi da proradi 1. juna kada počinje letnja kupališna sezona.

Ovo su danas najavili gradonačelnik Niša Zoran Perišić i direktor SC „Čair“ Dragan Perić.

Perić je istakao da su dobili uveravanja dobavljača da će tobogani za rekreativni bazen biti završeni na vreme, odnosno do 1. juna.

On je rekao da će cena karte morati da bude predmet analize >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << jer će zbog otvaranja rekreativnog bazena SC „Čair“ imati dodatne troškove i moraće da uposli još 15 do 18 radnika obezbedjenja.

Perić je podsetio da cena karte od 200 dinara nije menjana u protekle četiri godine.

Gradonačelnik Niša dr Zoran Perišić je istakao da je do sada u izgradnju rekreativnog bazena uloženo 109 miliona dinara.

On je kazao da će rekereativni bazen predstavljati podsticaj za razvoj turizma u Nišu i dodao da bazeni na „Čairu“ mogu da ugoste svakoga dana 5.000 do 6.000 posetilaca.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Rekreacioni bazen biće gotov usred kupališne sezone

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2016

Iako kupališna sezona počinje 1. juna gradonačelnik Niša Zoran Perišić i državni sekretar Predrag Peruničić najavili su završetak radova na rekreacionom bazenu u Čairu, koji traju već 4 godine, za 15. jun...Radovi na niškom kupalištu, koji se sastoje iz dve faze, odneće iz gradske kase...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.