Niš dobija akva-park, danas potpisivanje memoranduma

Izvor: NiskeVesti.rs, 21.Apr.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš dobija akva-park, danas potpisivanje memoranduma

Niš će dobiti akva-park na više puta pominjanoj lokaciji Lozni kalem, potvrdio je Niškim Vestima gradonačelnik Niša Zoran Perišić. On je najavio da će danas sa invenstitorom biti potpisan memorandum o razumevanju.

Gradonačelnik Niša rekao je Niškim Vestima da će danas biti potpisan memorandum o razumevanju o izgradnji akva parka u Nišu.
"Obećao sam da će Niš dobiti akva park, obećanje sam ispunio", istakao je gradonačelnik.
Akva park će >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << na lokaciji Lozni kalem kod Niške Banje graditi invenstitor ”Ulcinj akva park i entertajment” Sahreta Hajdarpašića. Rekao je da će danas biti održano i gradsko veće sa jednom tačkom dnevnog reda - izgradnja akva parka na lokaciji Lozni kalem u Nišu, nakon kojeg će i biti potpisan memorandum.
Perišić je kazao i da ima još jednu lepu vest vezanu za niški aerodrom, ali ne može da je objavi. Pravila dobrog poslovanja podrazumevaju i čuvanje poslovne tajne, istakao je Perišić i dodao da će građani saznati o čemu se radi sledeće nedelje.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekreativni bazen u Čairu skoro završen

Izvor: juGmedia, 21.Apr.2016

NIŠ – Radovi na rekreativnom bazenu u sportskom centru „Čair“ ulaze u završnu fazu i ovaj bazen trebalo bi da proradi 1. juna kada počinje letnja kupališna sezona...Ovo su danas najavili gradonačelnik Niša Zoran Perišić i direktor SC „Čair“ Dragan Perić...Perić je istakao da su...

Nastavak na juGmedia...

Rok za izgradnju akva parka 3 godine

Izvor: NiskeVesti.rs, 21.Apr.2016

Do kraja godine trebalo bi da počne izgradnja akva parka na lokaciji Lozni kalem kod Niške Banje, očekivanja su gradonačelika Niša Zorana Perišića. Potpisan je Memorandum o razumevanju između Grada i crnogorske kompanije “Aqaterra solutions doo”, koju zastupa Sahret Hajdarpašić. Kompleks...

Nastavak na NiskeVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.