Rekonstruisana Osnovna škola 8. oktobar u Vlasotincu, đaci od srede u novim klupama

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2021, 16:03

Rekonstruisana Osnovna škola "8. oktobar" u Vlasotincu, đaci od srede u novim klupama

Nakon rekonstrukcije sva tri školska objekta, za šta je Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima dala 176,6 miliona dinara, a Opština Vlasotince uz pomoć donatora 5 miliona, danas se je svečano otvorena renovirana Osnovna škola "8. oktobar" u Vlasotincu.

Nastava će u školi, koja ove godine obeležava pola veka postojanja, početi već sutra, a učenici i zaposleni će, po rečima direktorke Svetlane Kocić, sada imati sve neophodne uslove za rad.

Naša deca >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i zaposleni imaju sada izvanredne uslove za rad i na nama je da svojim rezultatima pokažemo koliko nam je ova podrška značila - rekla je direktorka.

Kompletna rekonstrukcija škole završena je za 300 dana, a iz Kancelarije za upravlajnje javnim ulaganjem ističu značaj rekonstrukcije, pogotovo što je reč o školi.

Za manje od godinu dana u vremenu pandemije smo uspeli da rekonstruišemo sva tri objekta, uz sve objektivne poteškoće koje su nas snašle. Emotivno i privatno sam veoma vezana za Vlasotince i drago mi je da mogu da se pohvalim da smo završili jedan ovako veliki posao. Nadam se da ćemo i ubuduće sarađivati na ovakvim projektima - rekla je predstavnik Kancelarije Bojana Gažo.

U Osnovnoj školi "8. oktobar" ide trenutno 749 učenika, zaposleno je 82 radnika, a ovo je treći školski objekat u opštini Vlasotince koji je u potpunosti rekonstruisan uz pomoć Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Rekonstruisana Osnovna škola ,,8.oktobar” u Vlasotincu

Izvor: JUGpress.com, 20.Apr.2021

VLASOTINCE..Posle poluvekovnog postojanja i rada Osnovna škola ,,8.oktobar” u Vlasotincu dobila je novi izgled, mnogo lepši i komforniji za učenike i nastavnike ove obrazovne ustanove. Izvršena je kompletna rekonstrukcija sva tri školska objekta, a sve to je realizovano u saradnji sa Kancelarijom...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.