Radnik pogodio u poslednjim sekundama i remizirao sa Voždovcem

Izvor: JužneVesti.com, 03.Nov.2019, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik pogodio u poslednjim sekundama i remizirao sa Voždovcem

Gubio je Radnik sa 2:0 sve do 86. minuta meča, a onda ipak uspeo da osvoji bod na teškom domaćinstvu Voždovcu. Drugi pogodak Surduličana dogodio se u sudijskoj nadoknadi, par sekundi pre završetka utakmice.

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, ali su "zmajevi" poveli svega 3 minuta od povratka na teren. Gol Alena Mašovića u 48. minutu omogućio im je da povedu, a isti fudbaler je i udvostručio prednost svog tima u 72. minutu.

4 minuta pre isteka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << vremena utakmice 15. kola Superlige domaćin je gubio sa 2:0 i bio gotovo otpisan. Međutim, prvo je u 86. minutu dao gol Filip Stanisavljević, a onda je u 3. minutu sudijske asistirao Ukrajincu Evgenu Pavlovu. Nakon toga je arbitar odsvirao kraj utakmice, a Surduličani zadržali vredan bod.

Radnik je sada 13. na tabeli Superlige, sa istim brojem bodova kao Napredak i jednim manje od Prolera koji su iznad, s tim što Surduličani imaju i utakmicu manje.

U sledećem kolu u Surdulici će gostovati Mladost iz Lučana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.