Izvor: JUGpress.com, 04.Apr.2019, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protesti “1 od 5 miliona” po prvi put u Surdulici

SURDULICA

U Surdulici su po prvi put održani protesti “1 od 5 miliona”.

Okupljenim građanima u centru Surdulice obratio se meštanin Marko Stošić koji je, izmedju ostalog, ukazao i na probleme malinara iz ove opštine, nisku otkupnu cenu i nesiguran plasman.

“Posle velikih narodnih protesta protiv vlasti ‘jedan od pet miliona‘ u više od 100 gradova Srbije, imamo samo jedan zahtev, a to je odlazak aktuelnog režima i slobodni ozbori na svim nivoima”, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Rekao je Stošić.

Na skupu su govorili i profesorka Ekonomskog fakulteta iz Niša Tamara Milenković Kerković, kao i nekadašnji otporaš Srđan Milivojević.

Na protestima su zatražene ostavke najviših državnih funkcionera, medijska sloboda, fer i slobodni izbori na svim nivoima za šest do devet mesec a građani su pozvani da dođu na proteste u Beogradu 13. aprila.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.