Jedan od pet miliona prvi put u Surdulici

Izvor: RTS, 03.Apr.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jedan od pet miliona" prvi put u Surdulici

Protest "jedan od pet miliona" večeras je prvi put održan u Surdulici.
Organizatori su ponavili zahteve koje prethodnih nedelja iznose građani iz drugih gradova, traže ostavke najviših državnih funkcionera, medijsku slobodu, fer i slobodne izbore na svim nivoima za šest do devet meseci.

Okupljenim građanima u centru opštine obratili su se Marko Stošić iz Surdulice koji je naglasio i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << problem ovdašnjih malinara, nisku otkupnu cenu i nesiguran plasman.
"Posle velikih narodnih protesta protiv vlasti ‘jedan od pet miliona‘ u više od 100 gradova Srbije, imamo samo jedan zahtev, a to je odlazak aktuelnog režima i slobodni ozbori na svim nivoima", poručio je Stošić.
Na skupu su govorili i profesorka Ekonomskog fakulteta iz Niša Tamara Milenković Kerković, kao i Srđan Milivojević iz Beograda, koji su Surduličane pozvali da dođu na protest u Beogradu 13. aprila.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Protesti “1 od 5 miliona” po prvi put u Surdulici

Izvor: JUGpress.com, 04.Apr.2019, 10:42

SURDULICA..U Surdulici su po prvi put održani protesti “1 od 5 miliona”...Okupljenim građanima u centru Surdulice obratio se meštanin Marko Stošić koji je, izmedju ostalog, ukazao i na probleme malinara iz ove opštine, nisku otkupnu cenu i nesiguran plasman...“Posle velikih narodnih protesta...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.