Prokupčanin na smrt pretukao svog dedu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Feb.2023, 15:32

Prokupčanin na smrt pretukao svog dedu

Nakon što je više puta udario svog 80-godišnjeg dedu koji je od zadobijenih povreda preminuo, prokupačka policija je uhapsila muškarca iz okoline Prokuplja.

Kako se sumnja, 38-godišnjak S. D. iz okoline Prokuplja je sinoć u porodičnoj kući nakon verbalne rasprave nekoliko puta udario dedu koji je od povreda preminuo, a sumnja se i da je pretio >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 34-godišnjaku da će ga ubiti.

Sumnja se da je uhapšeni izvršio krivična dela teško ubistvo i ugrožavanje sigurnosti - navode u policiji.

S. D. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

UŽAS U PROKUPLJU: Unuk (35) nasmrt pretukao svog dedu (80)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2023

Muškarac (35) iz okoline Prokuplja uhapšen je zbog sumnje da je pretukao rođenog dedu. Nesrećni čovek preminuo je od zadobijenih povreda...Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prokuplju uhapsili su muškarca iz okoline Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.