Pristupačnost za sve: Dan osoba sa invaliditetom i priznanja zaslužnim pojedincima i institucijama

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Dec.2019, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pristupačnost za sve: Dan osoba sa invaliditetom i priznanja zaslužnim pojedincima i institucijama

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom u Gradskoj kući je održana svečana sednica Saveta za rad sa osobama sa invaliditetom. Slogan ovogodišnjeg Dana osoba sa invaliditetom je "Pristupačnost za sve".

Udruženja osoba sa invaliditetom poslednjih nekoliko godina funkcionišu finansijski stabilnije i sada mogu da realizuju svoje programe bez većih poteškoća.

Na svečanoj sednici dodeljene su priznanja "Svezlost" zaslužnim pojedincima i institucijama, koji se zalažu za bolji status invalida u društvu.

Svečanoj sednici je prisustvovao, gradonačelnik Darko Bulatović

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Na svečanoj sednici Saveta za rad sa OSI uručene nagrade “Svetlost”

Izvor: JUGpress.com, 04.Dec.2019, 14:32

NIŠ..             Pivodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom u Gradskoj kući u Nišu je održana svečana sednica Saveta tar ad sa OSI. Tom prilikom zaslužnim pojedincima za poboljšavanje položaja osoba sa invaliditetom dodeljene su nagrade “Svetlost”, jedinstvene u Srbiji... ...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.