Policija zaplenila marihuanu, kokain i oružje

Izvor: juGmedia, 31.Dec.2015, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija zaplenila marihuanu, kokain i oružje

NIŠ – U sklopu akcije na suzbijanju trgovine narkoticima u proteklih nekoliko dana policija je uhapsila dve osobe, podneli četiri krivične prijave u redovnom postupku i pronašli 427 grama marihuane, 46,6 grama kokaina, 12 metaka, vazdušnu pušku i vagicu za precizno merenje.

Policija je, prilikom pretresanja porodične kuće, osumnjičenog V.R (27) iz Niša, pronašla 370 grama marihuane spakovane u tri paketa, 44 grama kokaina spakovanog u dva paketa i 12 metaka. Osumnjičenom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << V.R. je određeno zadržavanje do 48 časova zbog sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, nakon čega će biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Takođe, prilikom pretresanja stana osumnjičenog D.M. (36) iz Niša, policija je pronašla 17,6 grama marihuane, 2,6 grama kokaina i vazdušnu pušku. Osumnjičenom D.M. je određeno zadržavanje do 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nakon čega će biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Prilikom pretresanja porodičnih kuća četiri osobe, policija je pronašla 40 grama marihuane i pet semenki kanabisa sative. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga protiv osumnjičenih su podnete krivične prijave u redovnom postupku Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu nastaviće sa sprovođenjem akcija, i u toku novogodišnjih i božićnih praznika, na suzbijanju trgovine narkoticima.

(kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.