Policija po nalogu izvršitelja izbacila iz kuće porodicu ratnog heroja sa Košara (VIDEO)

Izvor: KMnovine.com, 29.Mar.2021, 08:30

Policija po nalogu izvršitelja izbacila iz kuće porodicu ratnog heroja sa Košara (VIDEO)

Policija po nalogu izvršitelja izbacila iz kuće porodicu ratnog heroja sa Košara (VIDEO) Novi načelnik Policijske stanice u Aranđelovcu je Goran Mihailović, jedan od najkontraverznijih pripadnika MUP-a u Šumadiji.



Široj javnosti poznat je po tome što je zdušno pomagao privatnom izvršitelju Vidoju Stojkoviću prilikom nedavnog iseljenja porodice ratnog heroja sa Kosmeta Gradomira Jašovića.


Tom prilikom preko 50 policajaca >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << u potresnim scenama (pogledajte video priloge) izbacili su na ulicu porodicu Jašović i njegove roditelje stare 84 i 92 godine, kćerku studenta državnog fakulteta i suprugu. Gradimira, teškog šećeraša policija je – vezanog lisicama peške sprovela do stanice - kao da je poslednji kriminalac. Scene su potresle čitavu srpsku javnost.
Na snimcima Mihailoviću građani jasno dobacuju da je „kockar i da duguje pare po Aranđelovcu“.

Porodica Jašović je i dalje na ulici i snalaze se kao podstanari.

Za izbor Mihailovića, kako saznajemo lobirao je narodni poslanik Mikica Milojević, za koga je opštepozanto da je i sam - kockar!

Osim toga, Mihialović je predsednik Košarkaškog kluba „Šumadija“ čiji je galvni sponzor Božidar Petković - Petko, preko svoje kompanije „Peštan“.





Nećak poslanika Milojevića je u maju prošle godine pijan izazvao saobraćajnu nesreću opštinskim vozilom u pola dva ujutru.

Petković je kupio ovdešnje državno preduzeće „FEP“ za 800 hiljada evra iz stečaja. Samo na prodaji starog gvožđa i sekundarnim sirovinama Petković je zaradio je 2,2 miliona evra. Ostala mu je preko 50 hektara industrijskog zemljišta, zgrada, dva jezera…

Ovu „privatizaciju“ policija nikada nije istražila.


POGLEDAJTE VIDEO: 





* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Nema razloga praviti famu od ''NE'' ruskog ambasadora da se Kosovo i Metohija nazovu ''republikom'' - KM NovineNema razloga praviti famu od ''NE'' ruskog ambasadora da se Kosovo i Metohija nazovu ''republikom'' Mediji gotovo sa uzbuđeno prenose stav ruskog ambasadora u Bosni i Hercegovini, Igora Kalabuhova, da u emisiji "Fejs TV" Kosovo i Metohiju nazove "republikom", a za tim uopšte nema potrebe.


PROČITAJTE JOŠ:   
Policajci za Vučića, ako zatreba, uzimaju i živote (FOTO) - KM NovinePolicajci za Vučića, ako zatreba, uzimaju i živote (FOTO) Slavljenička atmosfera ovih dana mnoge je ponela ali, po onoj narodnoj, "trezan mislio, pijan govorio". Policajci iz PU Žitorađa, objavili su nainterentu zajedničku fotografiju i ispod nje dopisali: "Idemo u nove pobede BRŽE - JAČE - BOLjE I NAJBOLjE I ŽIVOT DAJEMO Nevolja sa grupom policajaca koji su se okupili je ta što je gotovo sasvim izvesno da oni nisu pijani.


PROČITAJTE JOŠ:   
Policija bez najave upala u redakciju ''Magazina Tabloid'' i zaplenila imovinu! (VIDEO) - KM NovinePripadnici MUP-a i privatni izvršitelji bez ikakve najave bespravno upali u redakciju Magazina Tabloid i zaplenili opremu kojom se ovaj magazin služi u svom radu.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju




Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.