Policajac u pijanom stanju pretukao čoveka u Surdulici

Izvor: juGmedia, 13.Jan.2014, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac u pijanom stanju pretukao čoveka u Surdulici

SURDULICA – Policajac Dragan Veličković (46)  iz Surdulice  zajedno sa još jednom osobom  tokom Badnje večeri, naneo je teške telesne povrede Momčilu Anđelkoviću (43) mehaničaru iz Surdulice, saznaje juGmedija.Veličković je u pijanom stanju, jedan sat posle ponoći  u Ulici Tome Ivanovića, bez razloga, zaustavio vozilo o kome je bio Andjelković i zajedno sa još jednim svojim poznanikom izvukao Andjelkovića iz kola,te su zajedno nasrnuli  na njega i rukama i nogama, i tukli >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ga dok se nije onesvestio.sve

“ Javili su nam šta se desilo i brzo smo otišli do mesta gde je bio parkiran automobile i imali smo šta da vidimo. Moj brat je bio u užasnom stanju“priča Momčilova sestra Dafina Pešić.

Andjelković je sa prelomom vilice i čeone kosti na glavi, i više povreda na telu, najpre prebačen i surduličku bolnicu gde mu je ukazana prva pomoć, a zatim je  hitno transportovan u niški Klinički centar, gde je juče operisan.

Nakon policijskog zadržavanja Veličković je po odluci suda pušten da se brani sa slobode, ipak kako nam je potvrđeno u policijskoj upravi u Vranju policajac iz Surdulice je suspendovan s posla do okončanja sudskog postupka.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Pijani policajac pretukao čoveka!

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jan.2014

Vranje - Policajac Dragan Veličković (46) iz Surdulice i Miloš Stankovića (26) iz sela Suvojnica kod Surdulice tokom Badnje večeri, u pijanom stanju naneli su teške telesne povrede opasne po život Surduličanu Momčilu Anđelkoviću (43). Kako je potvrđeno u policiji, Veličković je u uniformi...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.