Počinje prijava za prijemne ispite za specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničke srednje škole

Izvor: JuznaSrbija.info, 15.Apr.2024, 11:53

Počinje prijava za prijemne ispite za specijalizovana odeljenja gimnazija i umetničke srednje škole

Prijava učenika za polaganje prijemnih ispita za upis u specijalizovane gimnazije, specijalizovana odeljenja gimnazija, kao i za umetničke srednje škole počinje u ponedeljak, 15. aprila i trajaće do 22. aprila 2024. godine, do 16 časova.
Elektronska prijava kandidata vrši se na portalu Moja srednja škola, odnosno putem naloga na ovom portalu kome pristupa roditelj ili drugi zakonski zastupnik šifrom za esDnevnik ili za nalog na Nacionalnom portalu za elektronsku identifikaciju eID.gov.rs.
Ukoliko učenici ne iskoriste mogućnost prijave elektronskim putem, mogu se za polaganje prijemnog ispita prijaviti 19. ili 22. aprila, od 9 do 16 časova u svojoj osnovoj školi ili u školi u kojoj polažu...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.