POHVALNO: Komunalni policajac prijavio mito!

Izvor: juGmedia, 09.Nov.2015, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POHVALNO: Komunalni policajac prijavio mito!

NIŠ – Načelnik Odeljenja komunalne policije Grada Niša Igor Džonić pohvalio je profesionalan, savestan i zakonit rad komunalnog policajca Petra Veličkovića koji je prijavio pokušaj podmićivanja

Lozničanin N.M. (33) osumnjičen je izvršio krivično delo – davanje mita prema postupajućem službenom licu, odnosno komunalnom policajcu Odeljenja komunalne policije Grada Niša.

U saopštenju Komunalne policije navodi da je 6.novembra u 15:30 časova, u Nišu, na Bulevaru >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Medijana, Odeljenje komunalne policije Grada Niša je vršilo kontrolu korišćcenja površina javne namene – trotoara i pešačke staze.

„Patrola komunalne policije je uočila veći broj motornih vozila parkiranih tako da ometaju kretanja pešaka i biciklista. Prilikom izricanja prekršajnog naloga prema vozaču jednog od uočenih vozila i sačinjavanja foto-tehničke dokumentacije vezano za ovaj prekršaj, drugo lice N.M. iz Loznice, postupajućem komunalnom policajcu je u ruku stavilo 2 novčanice u apoenima od 1000 dinara, u cilju izbegavanja pisanja prekršajnog naloga. Istom je saopšteno da ovaj njegov akt predstavlja krivično delo – davanje mita i o ovome je obavešten MUP – PU Niš i Osnovno javno tužilastvo u Nišu. Lice je predato policijskim službenicima PU Niša na dalje postupanje, naveli su u saopštenju.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.