Osma trojka zaredom za FK Jedinstvo iz Bošnjaca

Izvor: juGmedia, 19.Nov.2017, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osma trojka zaredom za FK Jedinstvo iz Bošnjaca

Teže nego što se očekivalo Jedinstvo iz Bošnjaca je savladalo Ozren sa 3:1 (1:1) i došlo do osme uzastopne pobede u duelu sa gostima iz Soko Banje, koji su se predstavili kao ekipa koja ne zaslužuje dno tabele.

Već u 19, minutu gosti su prvi došli u vođstvo. Tošić je iskoristio grešku odbane domaćih i sam, neometan, sa nekih 18 metara šutirao i pogodio stativu gola domaćih od koje se lopta odbila i završila iza leđa nemoćnog Danića. Do poravnjanja je došlo u 38. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << . Korener sa desne strane izveo je Stojanović  loptu je glavom prosledio Nikolić do Kostadinovića koji je takođe udarcem glavom savladao dobrog Đorđevića na golu gostiju.

U drugom delu već na samom početku dve kolosalne prilike  za domaćeg Nikolića koji je sa nekoliko metara šutirao, ali se istako golman Đorđević dobrim odbranama.

Potpuni preokret usledio je u 65. minutu igre kada je Marković izevo sa leve strane takozvani skraćeni korner a Grujić preciznim udarcem primorao na kapitulaciju po drugi put Đorđevića.

Konačnih 3:1 u 88. minutu a strelac je rezervista Marković udarcem glavom iz neposredne blizine, posle idealnog centar šuta sa desne starne Cakića. Samo minut kasnije prilika za goste kada je rezervista Tasić šutirao sa samo nekoliko metara ali je Danić bravuroznom intervencijom pokazao svoj kvalitet.

Igrač utakmice: Nikola Grujić

Bošnjace: Gledalaca 100. Sudija: Nikola Babić ( Aleksinac) 7. Strelci: Kostadinović u 38, Grujić u 65. Marković u 88 za Jedinstvo, Tošić u 19 za Ozren. Žuti kartoni: Kostić, Dinić, Stojanović 8 Jedinstvo), Šljivić, Lapčević ( Ozren).

JEDINSTVO: Danić 7, Cakić 6,5, Kostić 6 ( Marković 7 ), M. Stanković 7, Dinić 7, Grujić 8, Mitrović 7,5, Stojanović 7, Nikolić 6,5 ( N. Arsić -), M. Arsić 6, Kostadinović 7.

OZREN: Đorđević 7, Babović 6 ( Zdravković-), Jovanović 6, Mladenović 6, Mijajlović 7, Perović 5,5, Zulfiju 5, Šljivić 6 ( Tasić 6,5), Stanković 5,5, Tošić 7 (Aleksov-), Lapčević 7

Vukašin Stevanović

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.