Opština Medijana kupuje 10 venjaka za oko 17.700 evra

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2023, 11:38

Opština Medijana kupuje 10 venjaka za oko 17.700 evra

Za nabavku i ugradnju novih deset venjaka na zelenim površinama u međublokovskom prostoru, Gradska opština Medijana izdvojiće oko 17.700 evra.

U dokumentaciji javne nabavke stoji da venjak mora da bude dimenzije 360x300 centimetara, izrađen od čelične konstrukcije i sa krovom od brodskog poda. Traže da u centru bude betonska ploča ukopana u zemlju, na ploči masivan sto, a oko stola četiri klupe sa naslonom i to od masivnog drveta.

Obrada drveta mora biti glatka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa oborenim ivicama i premazana zaštitnom lazurnom osnovom 3 puta, a potom ofarbana bojom za drvo po izboru investitora u tri premaza - želja je Opštine.

Procenjena vrednost je 2.083.333,00 dinara bez PDV-a, a kriterijum za dobijanje ugovora je cena.

Tačna pozicija ugradnje venjaka utvrdiće se obilaskom lokacija. Sve lokacije su na teritoriji Gradske opštine Medijana, Grad Niš u međublikovskom prostoru na zelenoj površini - navode iz Opštine.

Od zainteresovanih ponuđača zahtevaju da obiđu teren pre dostavljanja ponude.

Rok za podnošenje prijava je 18. decembar u 12 sati, a rok isporuke je 30 dana od potpisivanja ugovora.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.