Opština Dimitrovgrad kupuje opremu za saobraćajnu policiju

Izvor: JužneVesti.com, 16.Nov.2023, 14:06

Opština Dimitrovgrad kupuje opremu za saobraćajnu policiju

Cena nije poznata, ali jeste oprema koju će Opština Dimitrovgrad kupiti saobraćajnoj policiji u tom mestu pa će tako dimitrovgradski saobraćajci dobiti nove pištaljke, prsluke, lampe i drugu opremu.

"Nabavka opreme za unapređenje rada saobraćajne policije" naziv je poziva koji je Opštinska uprava Dimitrovgrad uputila zainteresovanim firmama koji će opremu obezbediti.

Cena u pozivu nije zadata, već će je odrediti ponuđači, ali je poznat spisak opreme koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << se kupuje.

Među opremom su čitač digitalnih tahografa sa radnom stanicom za obradu podataka, 23 tablice "Stop policija", 63 metalne pištaljke, 33 prsluka sa natpisom saobraćajna policija, 42 lampe sa crvenim difuzurom, kao i jedan digitalni foto-aparat.

Kriterijum za odabir ponuđača je najmanja cena.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.