Opština Blace proslavila slavu, nagrada “Velika Gospojina” uručena Životi Janićijeviću

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Avg.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština Blace proslavila slavu, nagrada “Velika Gospojina” uručena Životi Janićijeviću

Povodom obeležavanja sedamdeset prve godišnjice oslobođenja Blaca u Drugom svetskom ratu, dana opštine, opštinske i hramovne slave, u sali kulturnog centra Drainac u Blacu održana je svečana sednica SO Blace.

Prisutnima su se obratili predsednik SO Blace Zlatko Dimitrijević, predsednik opštine Blace Ivan Burgić, dr Nebojša Vukadinović, načelnik topličkog upravnog okruga, Zoran Jozić, narodni poslanik, Ivan Bošnjak, državni sekretar u Ministarstvu državne >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << uprave i lokalne samouprave, i narodni poslanik Milija Miletić.

Bogat kulturno-zabavni program

Na svečanosti upriličenoj povodom proslave gradske slave dodeljene su nagrade Razvojnom programu Evropski progres, koji finansira Evropska Unija i Vlada Švajcarske, fondaciji Ana i Vlade Divac i razvojnom programu Frutis & birs. Na kraju svečane sednice uručena je i nagrada „Velika Gospojina“, najviše priznanje opštine Blace, koje se dodeljuje za izuzetna dostignuća koja su doprinela afirmaciji opštine u privredi, društvenim delatnostima i drugim oblastima. Ovogodišnji dobitnik velikogospojinske nagrade je Života Janićijević, osnivač privrednog društva Midi organik sa sedištem u Donjem Grguru.

Nakon svečane sednice SO Blaca na bini u centru grada priređen je bogat kulturno – umetnički program uz nastupe kud-ova, pevačkih grupa, instrumentalista, a koncert je imao i Radiša Urošević, nakon čega je nastupio  Alter ego bend.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.