Od sutra najduži policijski čas - Rimokatoličke crkve zatvorene za Uskrs

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Apr.2020, 11:06

Od sutra najduži policijski čas - Rimokatoličke crkve zatvorene za Uskrs

Koronavirusom u Srbiji je zaraženo 2.666 osoba, a 65 izgubilo život. Među zaraženima je i sin predsednika Vučića, Danilo. Policijski čas ovog vikenda biće od petka u 17 sati do ponedeljka u 5 ujutru. Sleteo avion iz Vašingtona sa srpskim studentima i đacima.

Rimokatolički hramovi zatvoreni za vikend, molitve od kuće za Uskrs

Hramovi Rimokatoličke crkve u Srbiji biće zatvoreni >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << u vreme policijskog časa, od petka u 17 časova, do ponedeljka u 5 satu ujutro, najavljeno je iz Međunarodne biskupske konferencije u Srbiji. Danas i sutra prepodne crkve su otvorene za pojedinačne posete. Vernicima koji predstojećeg vikenda slave Uskrs po gregorijanskom kalendaru biskupi preporučuju molitve kod kuće.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

NAJDUŽI POLICIJSKI ČAS: Ovo su pravila za život u Srbiji od petka u 17 do ponedeljka u 5 sati

Izvor: Kurir, 09.Apr.2020

Sutra u 17 sati počeće najduži policijski čas od uvođenja vanrednog stanja, koji će trajati do ponedeljka u 5 sati ujutru, što će važiti i svakog narednog vikenda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.