Od pondeljka otvaraju se tržni centi - rad ugostiteljskih objekata i dalje samo u baštama

Izvor: JuznaSrbija.info, 09.Apr.2021, 09:31

Od pondeljka otvaraju se tržni centi - rad ugostiteljskih objekata i dalje samo u baštama

Od ponedeljka moguće otvaranje tržnih centara, škole počinju da rade od 19. aprila. Epidemiolog Branislav Tiodorović rekao je, posle sednice Kriznog štaba da, ako se ovakvi trendovi nastave, moguće je da od ponedeljka počnu da rade tržni centri i ugostiteljski objekti u tržnim centrima koji imaju baštu.

Ugostiteljski objekti u zatvorenom prostori u dalje neće moći da rade.

Takođe, Tiodorović je rekao da je vreme da se onlajn nastava svede samo na lokalne procene u mogućim žarištima, a da od 19. aprila počnu škole da funkcionišu po sistemu po kojem su radile pre toga.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krizni štab popušta mere: Od ponedeljka mogu da rade tržni centri

Izvor: N1 televizija, 09.Apr.2021

Od 12. aprila, tržni centri će, ako se nastavi ova tendencija sa koronavirusom u zemlji do ponedeljka, moći da se otvore, izjavio je član Kriznog štaba Branislav Tiodorović. Doneta odluka i o školama - od 19. aprila povratak u klupe.

Nastavak na N1 televizija...

Krizni štab: Od 12. aprila otvaranje tržnih centara u Srbiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Apr.2021

Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio je 9. aprila posle sednice Kriznog štaba za suzbijanje pandemije korona virusa da će, ukoliko se sadašnja tendencija u Srbiji nastavi, od ponedeljka, 12. aprila, moći da rade tržni centri i ugostiteljski objekti u tržnim centrima koji imaju baštu. On...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.