Obijali kuće u Vranju, krali tehniku, novac, alkoholna pića

Izvor: JuznaSrbija.info, 13.Nov.2019, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obijali kuće u Vranju, krali tehniku, novac, alkoholna pića

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivične prijave protiv trojice muškaraca iz Vranja, starosti 21, 35 i 57 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili tri teške krađe i krađu.

Sumnja se da su oni tokom juna, jula i avgusta ove godine, tri puta provalili u jednu porodičnu kuću u Vranju iz koje su ukrali televizor, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << alkoholna pića i  novac.

Njih trojica se sumnjiče i da su u avgustu ove godine provalili u još jednu kuću u Vranju iz koje su ukrali oko 50.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa kuće tridesetpetogodišnjeg muškarca u Vranju  pronašla manju količinu lekova sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.