Na takmičenju u Knjaževcu karatisti Topličanina osvojili 10 medalja

Izvor: JužneVesti.com, 18.Apr.2022, 10:22

Na takmičenju u Knjaževcu karatisti Topličanina osvojili 10 medalja

Prokupački karatisti osvojili su 8 zlatnih, 3 srebrne i jednu bronzanu medalju na 9. "Hrabrišinom festivalu“ koji je održan u Knjaževcu, u organizaciji Asocijacije sport za sve Srbije. Festival je imao multidisciplinarni karakter i obuhvatio je intelektualne, logičke, perceptivne i sportske aktivnosti.

Dražen Cvjetković, trener KK Topličanin, kaže da je zadovoljan rezultatom mladih karatista svog kluba u jakoj konkurenciji njihovih vršnjaka iz čitave Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Sa medaljama su se u Prokuplje vratili Teodora Momčilović koja je osvojila 3 zlatne, Sena Petković sa 2 zlatne i jednu srebrnu, Lena Ristić 2 zlatne i bronzanu i Vojin Videnović koji je osvojio jednu zlatnu medalju – kaže Cvjetković.

On naglašava da se radi o zanimljivom takmičenju u kome je trebalo pokazati ne samo borilačke sposobnosti, već i ostala znanja i veštine, poput savladavanja sportskih poligona, izvođenja karate tehnika i kata, rešavanja mozgalica, kao i druge brojne igrice koje su mentalno i telesno prilagođene deci.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.