Muškarac iz Trgovišta vozio sa tuđim tablicama i bez dozvole

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Jul.2021, 09:46

Muškarac iz Trgovišta vozio sa tuđim tablicama i bez dozvole

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Trgovištu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetšestogodišnjeg muškarca iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo posebni slučajevi falsifikovanja isprave.

Policija je u sredu, u pojačanoj kontroli saobraćaja na području Trgovišta, zaustavila automobil marke „zastava“ kojim je upravljao muškarac (36), bez vozačke >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << dozvole i sa tablicama koje ne pripadaju vozilu.

Utvrđeno je da je vozio sa 2,67 promila alkohola u organizmu i određeno mu je zadržavanje do 12 sati.

Protiv  njega će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Šesnaestogodišnjak izboo čoveka starog 42 godine

Izvor: JUGpress.com, 30.Jul.2021

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su šesnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda...Sumnja se da je on, nakon verbalne rasprave, oštrim predmetom zadao više uboda u leđa četrdesetdvogodišnjem...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.