Medicinska škola proslavila 85 godina postojanja

Izvor: juGmedia, 30.Sep.2016, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medicinska škola proslavila 85 godina postojanja

LESKOVAC – Medicinska škola u Leskovcu danas je obeležila 58 godina postojanja i rada, u prisustvu uz prisustvo kolektiva, đaka i brojnih prijatelja.

Manifestacijije prisustvovao i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji je kazao da je ova škola uvek bila rezervisana za najbolje đake, a da je tako i danas dokazuje veliki broj učenika koji osvajaju nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

Medicinska škola spaja obrazovanje i zdravstvo, dva suštinski značajna segmenta za dobro funkcionisanje svake društvene zajednice, da radimo na njihovom unapređenju pokazali smo mnogo puta svojim delima i velikim ulaganjima u školske i zdravstvene objekte“, kazao je Cvetanović.

Nastojaćemo da i u narednom periodu pronađemo rešenje i za nagoomilane probleme koje ova škola ima unazad, rekao je ovom prilikom gradonačelnik.

Cilj nam je da na profesionalna način obučavamo buduće kadrove za naše društvo, da ova deca nauče da se bave onim što vole kao i da nastave da postižu velike uspehe na mnogobrojnim takmičenjima kao što to čine i sada„, istakla je ovom prilikom direktorka Medicinske škole Marija Savić.

Od strane učenika priređen je i prigodan program sa skečevima, recitalima i muzičkim numerama pod nazivom „Mladost je budućnost svih nas“ koji su izveli maturanti ove obrazovne ustanove koju pohaža oko 800 učenika.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Medicinska škola proslavila 58 rodjendan

Izvor: JUGpress.com, 30.Sep.2016

LESKOVAC..Prigodnim programom pod nazivom „Mladost je budućnost svih nas“ učenici Medicinske škole obeležili su danas 58 godinu postojanja svoje ustanove...„Godišnjice su uvek zgodne prilike da se osvrnemo na ono što smo radili u prethodnom periodu, ali i da najavimo šta je ono što smo...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.