Krivična prijava protiv Piroćanca zbog utaje poreza

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2019, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv Piroćanca zbog utaje poreza

Zbog sumnje da kao odgovorno lice građevinske firme nije obračunavao, prijavljivao i plaćao porez na prihode, zarade i doprinose zaposlenih, pirotska policija podnela je krivičnu prijavu protiv 37-godišnjeg muškarca iz ovog grada. Sumnja se da je oštetio budžet za 6 miliona dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Građevinski preduzetnik iz Pirota utajio 6 miliona poreza

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Nov.2019, 12:22

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu podneli su krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio tri krivična dela poreska utaja...Sumnja se da je on tokom 2017. godine, kao odgovorno lice preduzetničke radnje za izvođenje...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.