Komunalna policija reagovala zbog deponije iza hotela “Ambasador”

Izvor: JužneVesti.com, 24.Maj.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komunalna policija reagovala zbog deponije iza hotela “Ambasador”

Šut, karton, daske i drugi građevinski materijal se već mesecima taloži na parceli iza hotela “Ambasador” zbog čega su se građani požalili redakciji Južnih vesti, ali i Komunalnoj policiji. Ova služba je reagovala zbog prijave da je iza gradilišta nastala divlja deponija, a kako kažu, dobili su uveravanja da će po završetku radova parcela biti počišćena i namenjena nečemu drugom, ne bacanju građevinskog materijala.

Iako je reč o privatnoj parceli, a >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ne javnoj površini, Komunalna policija je reagovala po prijavi građana u ponedeljak 21. maja. Kako kažu iz ove službe, na terenu su zatekli ostatke građevinskog materijala, ali i uveravanja od odgovornog na gradilištu da će parcela “imati svoju namenu”.

Deponovan otpad je na parceli 352/3 koja je u privatnom svojini i parcela je ograđena. Obavljen je razgovor sa odgovornim licem na gradilištu i dobijene su sledeće informacije: Kako traju građevinski radovi na izgradnji hotela - otpad se određenom dinamikom uklanja i ponovo odlaže do završetka radova; da će prostor na spornoj parceli imati svoju namenu - naveli su iz Komunalne policije.

Inače, građani iz centra grada su preko aplikacije “Prijavi problem” naveli da je deponija svakog dana bivala sve veća, te da je postala leglo glodara u “srcu” Niša.

Ipak, očigledno će morati da se istrpe ovaj otpad do završetka rekonstrukcije hotela.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.