Komisija Sv,Petka raspisala koknurs za dodelu sredstava za lečenje neplodnosti

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Apr.2024, 09:31

Komisija "Sv,Petka" raspisala koknurs za dodelu sredstava za lečenje neplodnosti

Gradska opština Medijana, kroz program "Sveta Petka", objavio je javni konkurs za dodelu novčane pomoći za lečenje neplodnosti biomedicinski potpomognutim postupkom vantelesnog oplođenja. Ova inicijativa ima za cilj pružanje podrške parovima koji se suočavaju sa izazovima neplodnosti i žele da ostvare svoj san o roditeljstvu.
Pravo na novčanu pomoć mogu ostvariti punoletni i poslovno sposobni supružnici ili vanbračni partneri koji žive u skladu sa zakonom i vode zajednički život. Takođe, oba partnera moraju biti sposobna da obavljaju roditeljske dužnosti i nalaziti se u psihosocijalnom stanju koje garantuje da će biti sposobni da brinu o detetu u interesu njegovog razvoja.
Odluka o dodeli...

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.