Ko je krao novčanike pacijentima  u leskovačkoj Bolnici?

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Okt.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je krao novčanike pacijentima u leskovačkoj Bolnici?

Kako su saopštili u PU Leskovac, policija će podneti krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu protiv pedesetjednogodišnje žene iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela krađa.

Sumnja se da je ona u prethodnom periodu u Opštoj bolnici od pacijenata, koji su bili zbrinuti na odeljenju hirurgije, ukrala novčanike sa ukupno 790 evra i 35.600 dinara, dodaju u policiji i ne navode da li se radi zaposlenoj ili o nekome ko je dolazio u posetu bolesnicima.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Krala novac pacijentima na hirurgiji

Izvor: JUGpress.com, 18.Okt.2019

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu podneće krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu protiv pedesetjednogodišnje žene iz okoline Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila četiri krivična dela krađa...Sumnja se da je ona u prethodnom...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.