Ko će pevati na Danima šljive u Blacu, biraju građani: Danica Crnogorčević, Aco Pejović, Baja Mali Knindža ili Tea Tairović

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2023, 12:56

Ko će pevati na "Danima šljive" u Blacu, biraju građani: Danica Crnogorčević, Aco Pejović, Baja Mali Knindža ili Tea Tairović

Krajem avgusta u Blacu se održava tradicionalna manifestacija "Dani šljive" Blace 2023., a ko će u muzičkom delu nastupiti tokom manifestacije odlučiće građani koji mogu glasati na zvaničnom sajtu za svog favorita. Organizatori su predložili 4 izvođača zabavne i narodne muzike, ali je ostavljena mogućnost zainteresovanima da sami dopišu koga bi želeli da vide u tom gradu.

Predložena su poznata muzička imena poput Baje Malog Knindže, Tee Tairović, Danice Crnogorčević >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i Ace Pejovića.

Na "Danima šljive" u Blacu nastupale su mnoge megazvezde balkanske muzike, veliko je interesovanje javnosti ko bi mogao biti sledeći, obzirom da je opština Blace ispunila skoro sva očekivanja publike u ovom segmentu manifestacije. Sada pružamo priliku da putem ankete građani upišu koji je to izvođač kog bi hteli davide tokom manifestacije koja sledi 2023. godine - kažu u Opštinskoj upravi Blaca.

Opština Blace je jedna od najvećih po proizvodnji šljive u čitavoj Srbiji sa oko 2, 5 miliona stabala ovog voća na svojoj teritoriji, a manifestacija "Dani šljive" se ove godine održava 21. put.

U Blacu kažu da je cilj manfestacije da promoviše šljivu i što više mladih ljudi zadrži na selu, da ih osnaže i pomognu u nameri da se bave poljoprivrednom proizvodnjom, a pre svega voćarstvom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.